Η κληρονομιά μας και το σήμερα

decor

Η καλλιέργεια της ελιάς στην Ελλάδα ξεκίνησε κυρίως σε μικρά οικογενειακά κτήματα, όπου δημιουργήθηκε μία ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους καλλιεργητές και στα ελαιόδεντρα, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά τον σεβασμό και την φροντίδα. Είναι μία σχέση αγάπης που φέρει πολύτιμους καρπούς. Έτσι αρχίζει και η ιστορία της εταιρείας μας, που ιδρύθηκε το 1989 στην Καλαμάτα, εκεί όπου από την αρχαιότητα παράγεται η υψηλότερη ποιότητα Ελιάς και Ελαιολάδου.
Οι Ελιές Λέλια σύντομα τοποθετήθηκαν σε όλη την Ελληνική αγορά και έγιναν ανάρπαστες λόγω της πρωτοποριακής συσκευασίας τους σε σακούλες αλουμινίου με την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Το 2013, η εταιρεία μας συγχωνεύθηκε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΠΕ, μια παραδοσιακή Ελληνική εταιρεία τυποποίησης εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που ιδρύθηκε το 1912 στη Καλαμάτα και από το 2009 παράγει το πολύ επιτυχημένο brand esti με εξαγωγές σε 25 χώρες σε όλο το κόσμο. Η νέα εταιρεία μετονομάστηκε σε ΛΕΛΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

Οι εγκαταστάσεις της ΛΕΛΙΑ TΡΟΦΙΜΑ Α.Ε. βρίσκονται σε μία έκταση 12 στρεμμάτων στο Καλοχώρι Αυλίδας (88 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας) και λειτουργούν με βάση υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Το εργοστάσιο διαθέτει 4 αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής για τυποποίηση Ελιών, Ελαιολάδου, πάστας ελιάς και άλλων συνοδευτικών προϊόντων.

Η φιλοσοφία μας

decor

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η ενίσχυση της Ελληνικής παράδοσης και η καινοτομία, σε συνδυασμό με την ευαισθησία και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αποτελούν τους σημαντικότερους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται η φιλοσοφία και το όραμα της ΛΕΛΙΑ TΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

Όμιλος εταιριών Υφαντής

decor

Από το 1979 στην αιχμή της εξέλιξης με νέες τεχνολογίες αναπτύσσεται συνεχώς, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του σύχρονου καταναλωτή.

Ο σεβασμός για τους καταναλωτές, η εξαίρετη ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη έχει κάνει τον Όμιλο IFANTIS, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων.

Σήμερα ο Όμιλος Υφαντής παράγει παραπάνω 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται σε πέντε τομείς. Στα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, στα κατεψυγμένα τρόφιμα (κατεψυγμένα λαχανικά, hamburgers, pizzas, έτοιμα γεύματα και πολλά άλλα),
Ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, τυρί φέτα, ελιές και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ‘Έχει πετύχει να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, στο προσωπικό μας, στην τεχνογνωσία μας και στην άριστη σχέση που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας.

Βασισμένος σε αυτή τη σχέση, ο όμιλος Υφαντής δεσμεύεται να συνεχίσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς να επεκτείνει αυτή την πετυχημένη πορεία, σεβόμενος πάντα το περιβάλλον και τον Άνθρωπο.