Κοτοπουλο με πιπεριες και ελιες
υλικα
- 1 1/5 κιλό κοτόπουλο σε μερίδες
- 8 πιπεριές (4 πράσινες, 2 πορτοκαλί, 2 κίτρινες)
- 250 γραμμ. Lelia Μαυρολιές Aμφίσσης
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε 8 κομμάτια
- ½ ποτήρι κρασί
- ½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
εκτελεση
Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο στο λάδι, το αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το κρεμμύδι και σβήνετε με κρασί. Όταν εξατμιστεί, προσθέτετε τις πιπεριές (σε φέτες) και τις Lelia Μαυρολιές Aμφίσσης. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 45 λεπτά έως 1 ώρα περίπου. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε με άσπρο ρύζι.