Κριτσινια με ελιες

υλικα

εκτελεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα δύο κοσκινισμένα άλευρα, κάνω μια λακκούβα στη μέση και ρίχνω εκεί το βούτυρο, το αυγό, το αλάτι, την ξηρή μαγιά, το νερό, τη ρίγανη και τις Lelia Ανάμεικτες Ελιές Καλαμών & Πράσινες Χαλκιδικής. Ανακατεύω καλά με τα χέρια μου, μέχρι τα υλικά να ενωθούν και, σταδιακά, να σχηματίσουν μια ζύμη. Τη ζυμώνω για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μαλακή και να ξεκολλάει από τα χέρια μου. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί σε ένα μεγάλο ταψί και αραδιάζω εκεί τα κριτσίνια, σε απόσταση 2 εκ. μεταξύ τους. Τα αφήνω κατά μέρος για 10 – 15 λεπτά, για να «ξεκουραστούν». Προθερμαίνω το φούρνο στους 180° C και ψήνω τα κριτσίνια για 25 – 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.