Σφολιατα με ελιες, τοματα και τυρι
υλικα
- 1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
- 2 τομάτες μέτριες ψιλοκομμένες
- 1 φλ. του καφέ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 150 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
- 70 γρ. Lelia Ροδέλες Ελιάς Καλαμών
- 1 κουτ. σούπας κάππαρη
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
εκτελεση
Απλώνετε το φύλλο της σφολιάτας πάνω σε λεία επιφάνεια. Σκορπίζετε επάνω τα υλικά και πασπαλίζετε με την ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Τυλίγετε το φύλλο της σφολιάτας σε ρολό. Βάζετε το ρολό με ένα ταψάκι στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου. Το βγάζετε, το κόβετε σε στρογγυλές φέτες και τις τοποθετείτε σε ένα λαδωμένο ταψί. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά και μέχρι να γίνει ροδοκόκκινη η σφολιάτα. Σερβίρετε τις φέτες ζεστές σαν ορεκτικό.