Πατατοσαλατα με ελιες
υλικα
- 1 κιλό πατάτες
- 5 κουταλιές τις σούπας Lelia Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ξύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μια σκελίδα σκόρδο
- 3 αυγά βραστά
- 1 κουτί τόννο
- Lelia Eλιές Καλαμών με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Φιλετάκια αντσούγιας
- Τομάτα
εκτελεση
Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε με το φλούδι. Τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Ραντίζετε με το λαδόξιδο Lelia και πασπαλίζετε με αλάτι και με πιπέρι. Τρίβετε τα τοιχώματα σαλατιέρας με το σκόρδο και βάζετε μέσα τις πατάτες. Τις γαρνίρετε με αυγά κομμένα σε τέταρτα, με τον τόννο, χωρισμένο σε κομμάτια, με Lelia ελιές Καλαμών, και με φιλετάκια αντσούγιας . Γαρνίρετε επίσης και με φετάκια τομάτας ή βάζετε τη σαλάτα σε πιατέλα στρωμένη με φύλλα μαρουλιού και τη γαρνίρετε με αυγά γεμιστά. Αντικαθιστάτε το σκόρδο με φρέσκο κρεμμύδι σε φετάκια και αφαιρείτε τον τόννο.