Πατατοσαλατα με ελιες

υλικα

εκτελεση

Πλένετε τις πατάτες και τις βράζετε με το φλούδι. Τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Ραντίζετε με το λαδόξιδο Lelia και πασπαλίζετε με αλάτι και με πιπέρι. Τρίβετε τα τοιχώματα σαλατιέρας με το σκόρδο και βάζετε μέσα τις πατάτες. Τις γαρνίρετε με αυγά κομμένα σε τέταρτα, με τον τόννο, χωρισμένο σε κομμάτια, με Lelia ελιές Καλαμών, και με φιλετάκια αντσούγιας . Γαρνίρετε επίσης και με φετάκια τομάτας ή βάζετε τη σαλάτα σε πιατέλα στρωμένη με φύλλα μαρουλιού και τη γαρνίρετε με αυγά γεμιστά. Αντικαθιστάτε το σκόρδο με φρέσκο κρεμμύδι σε φετάκια και αφαιρείτε τον τόννο.