Παστος μπακαλιαρος με παστα ελιας και αρωματικα χορτα
υλικα
- 1 κιλό παστός ξαρμυρισμένος μπακαλιάρος κομμένος σε μερίδες
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι άνηθος
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- 200 γραμμ. Lelia Πάστα Πράσινης Ελιάς
- 1 ποτηράκι κρασί
- ½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- Πιπέρι
εκτελεση
Πλένετε, στεγνώνετε και χοντροκόβετε τα χορταρικά. Τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο, προσθέτετε τον μπακαλιάρο, την Lelia Πάστα Πράσινης Ελιάς και το πιπέρι. Ανεβάζετε τη φωτιά και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να μαγειρευτούν 15 – 20 λεπτά και ρίχνετε το λεμόνι. Κουνάτε την κατσαρόλα να αναμειχθούν τα υλικά, σβήνετε τη φωτιά και αφήνετε την κατσαρόλα ξεσκέπαστη στη εστία για άλλα 5 λεπτά.