Παστος μπακαλιαρος με παστα ελιας και αρωματικα χορτα

υλικα

εκτελεση

Πλένετε, στεγνώνετε και χοντροκόβετε τα χορταρικά. Τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο, προσθέτετε τον μπακαλιάρο, την Lelia Πάστα Πράσινης Ελιάς  και το πιπέρι. Ανεβάζετε τη φωτιά και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να μαγειρευτούν 15 – 20 λεπτά και ρίχνετε το λεμόνι. Κουνάτε την κατσαρόλα να αναμειχθούν τα υλικά, σβήνετε τη φωτιά και αφήνετε την κατσαρόλα ξεσκέπαστη στη εστία για άλλα 5 λεπτά.

προιοντα που χρησιμοποιηθηκαν: