Σαλάτα νισουάζ

υλικα

εκτελεση

Πλένετε και κόβετε σε φέτες τις τομάτες. Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τα φασολάκια σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζετε και κόβετε σε τέταρτα τ’ αυγά. Κόβετε το σκόρδο στη μέση και τρίβετε με αυτό το εσωτερικό σαλατιέρας. Βάζετε μέσα τις πατάτες και τα φασολάκια και τα ραντίζετε με τα φακελάκια λαδόξιδο Lelia (ή 5 κουταλιές της σούπας). Τα πασπαλίσετε με αλάτι και πιπέρι. Βάζετε επάνω τις τομάτες, τ’ αυγά, τον τόννο χωρισμένο σε κομμάτια, τις Lelia Μαυρολιές Αμφίσσης και μερικά φιλετάκια αντσούγιας.